Werkwijze

Kennismaking

Nadat jij ons hebt gecontacteerd, maken wij een afspraak voor een kopje koffie. Zo kunnen wij kennismaken en de gewenste diensten bespreken. Samen wisselen wij ideeën uit, breng ik jouw wensen in kaart en stellen we doelen.
1

Offerte op maat

Aan de hand van de besproken ideeën, wensen en doelen stellen wij een offerte op maat op. Hierin specificeren wij alle diensten die door ons worden geleverd. Deze offerte sturen wij op ter ondertekening, zodat beide partijen zekerheid hebben!
2

Knallen samen!

Nadat iedereen akkoord is met de offerte en die ook heeft ondertekend, kunnen wij aan de slag gaan voor je!
Webdesign Delft is vanaf nu jouw online partner en wij zetten ons dan voor meer dan 100% in om onze doelen te behalen.
3

Planning en deadlines

Het akkoord is er, fijn! Om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan, zullen wij samen met jou een goede planning maken. We stellen deadlines voor bijvoorbeeld het aanleveren van foto's en teksten door jou, maar ook voor ons werk gelden die deadlines!
4

Het echte werk

Wil je een website of een webshop? Dan zullen we samen met de designers concepten ontwerpen die wij samen met jou uitwerken tot een definitief ontwerp. Als iedereen tevreden is met het resultaat, gaan we het ontwikkelen voor je!
5

Oplevering en support

Wanneer jouw website of webshop klaar is, zullen we alles stap voor stap doornemen samen. Elk puntje van de offerte lopen we langs en we kijken goed of aan al jouw wensen is voldaan. Afhankelijk van onze afspraken begint vanaf nu onze support!
6

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Start vandaag nog!

Wil jij een website of webshop laten maken? Wellicht heb je die al, maar wil je beter vindbaar zijn. Bij Webdesign Delft regelen wij al jouw online zaken en zorgen wij ervoor dat jij meer klanten en bezoekers krijgt via jouw website.

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan en blaas jouw onderneming nieuw leven in.

webdesign Delft
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring van onze bezoekers te verbeteren. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring.