Diensten

Webdesign

Onze naam zegt het al: Webdesign Delft. Eén van onze specialiteiten is dan ook webdesign. Een website is jouw online visitekaartje. Als ondernemer, specialist of hobbyist wil je jouw diensten, producten of specialiteiten op de juiste manier weergeven. Bezoekers van jouw website horen een goed gevoel te krijgen en vertrouwen te hebben voordat zij gebruikmaken van de aangeboden diensten. 

Een website dient zowel een grafisch als een technisch hoogstandje te zijn. Wil je graag jouw producten verkopen via een eigen webshop? Webdesign Delft levert ook webshops op maat, compleet geïntegreerd met de gewenste betaalmethoden en sociale media kanalen. Heb je al een website en wil je de webhosting laten regelen?

Lees hieronder meer over onze webdesign diensten en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Grafisch design

Een andere specialiteit van Webdesign Delft is het grafisch design zelf.

Naast het hebben van een goedwerkende website is het belangrijk dat je merk herkenbaar is voor (potentiële) klanten. Dit doe je door een passend logo en huisstijl te hebben met bijbehorende items zoals visitekaartjes, banners en flyers.

Wil jij ook graag een professionele indruk achterlaten? Webdesign Delft levert ook logo’s, huisstijlen en andere designs die laten zien wat jouw bedrijf uniek maakt. Heb je al een merkidentiteit, maar denk je dat deze een opfrisbeurt kan gebruiken? Vind hieronder meer informatie en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Online marketing

Nu je een website hebt, wil je natuurlijk ook dat die bezocht wordt. Om jouw website online goed vindbaar te maken heb je verschillende opties waar je uit kunt kiezen. De grootste zoekmachine is al jarenlang Google. Hoe hoger in Google, hoe meer bezoekers op jouw website.

De Google zoekresultaten zijn onderverdeeld in een organisch gedeelte (SEO) en een gedeelte voor de advertenties (SEA). Zoekmachine optimalisatie, of Search Engine Optimization (SEO), zorgt ervoor dat jouw website hoger in de organische zoekresultaten van Google staat. Om dit te bereiken doorlopen wij een uitgebreid proces en voeren wij verschillende werkzaamheden uit. Zo garanderen wij dat jouw website binnen een aantal maanden al hogere posities in Google zal bereiken. 

Google biedt hiernaast ook advertenties aan. Ook hierin kan Webdesign Delft zorgen dat jouw diensten en/of producten door middel van geoptimaliseerde advertenties de juiste bezoekers bereiken. Zoekmachine advertenties of Search Engine Advertising (SEA) dienen op een optimale wijze geschreven, ingesteld en bijgehouden te worden voor de beste resultaten. Naast de organische Google zoekresultaten zullen ook Google Ads het bezoekersaantal van jouw website vergroten. 

Een groot onderdeel van online marketing is goede content. Heb jij al geïnvesteerd in top content op jouw website? Content waarvan jij weet dat het een toegevoegde waarde is voor jouw bezoekers, maar is dat aantal bezoekers juist te laag? Dit heeft te maken met de zogenaamde autoriteit van jouw website, oftewel de betrouwbaarheid. De autoriteit van jouw website kunnen wij verhogen door middel van linkbuilding. Ook dit is een uitstekende manier om hoger in Google te komen en zo meer bezoekers te genereren op jouw website.

Social media marketing

Webdesign Delft is ook op het gebied van social media een echte expert. Wij hebben veel ervaring in het opzetten van advertenties op social media kanalen als Instagram en Facebook. Onze klanten hebben hier hun investering dubbel en dwars terugverdiend.

Heb jij een onderneming, maar ontbreken de klanten nog? Geen zorgen! Onze social media experts schrijven de juiste content, gericht op jouw doelgroep en genereren door middel van targeting nieuwe leads voor jouw website.

Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig wel een account op Instagram, Facebook en LinkedIn. Het voordeel hiervan is dat persoonlijke interesses en informatie op deze kanalen worden gedeeld, waardoor doelgericht adverteren makkelijker wordt. 

Voor doelgerichte advertenties op Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok en LinkedIn zijn wij in te schakelen als jouw online partners. De resultaten van jouw campagnes zijn direct meetbaar en merkbaar. Genereer direct nieuwe leads voor jouw onderneming of sleep die sales binnen op jouw webshop!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Start vandaag nog!

Wil jij een website of webshop laten maken? Wellicht heb je die al, maar wil je beter vindbaar zijn. Bij Webdesign Delft regelen wij al jouw online zaken en zorgen wij ervoor dat jij meer klanten en bezoekers krijgt via jouw website.

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan en blaas jouw onderneming nieuw leven in.

webdesign Delft
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring van onze bezoekers te verbeteren. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring.